Gratis tools om zelf je website te maken

Doordat er steeds meer gratis opties komen om je eigen website te bouwen ben jij misschien in de veronderstelling dat dit een heel eenvoudig werkje is. Je gebruikt de juiste tool en deze wijst jou precies wat je moet doen, helemaal gratis en zo gedaan. Een website is echter veel complexer dan je misschien denkt en het is belangrijk dat jij je bij deze gratis tools afvraagt; wat krijg ik hier nou eigenlijk voor terug? Het is niet meer dan normaal dat jouw keuze om een website zelf te maken of dit uit te besteden afhankelijk is van het budget dat je hiervoor beschikbaar kunt stellen. Een website moet je echter zien als een investering. Het is namelijk wel de bedoeling dat deze website het gewenste resultaat gaat opleveren en de kans dat dit gebeurt wanneer jouw website niet goed werkt is erg klein. Om deze reden is het ook bij een klein budget vaak verstandiger om het maken van een website uit te besteden en het werk over te laten aan een professional.

Je website laten maken

Wanneer je een website laat maken door een professioneel webbureau zal dit hoogstwaarschijnlijk een beter resultaat opleveren dan wanneer je dit helemaal zelf doet of wanneer je de buurvrouw aan het werk zet. Tenzij een van jullie beschikt over de nodige technologische kennis én creativiteit natuurlijk. Het laten maken van een website door een professioneel webbureau kost wel iets, maar dan krijg je ook wat. We zetten de voordelen voor je op een rij;

 • Tijdbesparend
  Het eerste voordeel is wel een beetje een open deur. Het is tijdbesparend om je website door een ander te laten maken. Buiten heit feit dat jij zelf de website niet hoeft te bouwen doet een professionele developer dit ook nog eens veel efficiënter en effectiever dan jij.
 • Goede navigatie
  Een professionele webdeveloper zorgt ervoor dat jouw website beschikt over goede en simpele navigatie. Dit helpt je bezoekers te vinden waar ze naar opzoek zijn en voorkomt dat zij snel weer je website verlaten
 • Website met jouw huisstijl
  Wanneer je het maken van je website aan een professional overlaat kan deze ervoor zorgen dat deze precies aansluit bij jouw wensen. Op die manier komt de huisstijl van jouw bedrijf perfect naar voren wanneer (potentiële) klanten jouw website bezoeken.
 • Website en social media kanalen die bij elkaar aansluiten 
  Door het uiterlijk van je website en je social media kanalen op elkaar aan te laten sluiten straal jij een professionele look uit. 
 • Betere vindbaarheid 
  Het doel van je website is natuurlijk om traffic te genereren en dit het liefst om te zetten in conversie. Wanneer klanten jouw website niet kunnen vinden wordt dit een lastig taak. Een professionele developer zorgt voor een optimale vindbaarheid door middel van SEO. Zo wordt het verkeer naar jouw website geoptimaliseerd en zul je de conversies zien stijgen
 • Een webshop
  Ook heb je de mogelijkheid een webshop toe te voegen aan je website. Het scheelt een hoop gepuzzel wanneer je dit niet zelf hoeft te doen.
 • CRM ERP en CMS systemen 
  Nou denk je misschien; heel handig allemaal, maar als ik iets wil veranderen ga ik niet iedere keer het webbureau opbellen. Gelukkig is dat ook nergens voor nodig. Er zijn namelijk ook webbureaus die jou toegang geven tot CRM ERP en CMS systemen zodat jij eenvoudig content toe kan voegen of aan kan passen, klantgegevens bij kunt houden en de productiviteit van je website in de gaten kunt houden. 

Wij staan voor

Hoogwaardige content Eerlijke & professionele mening 16 jaar SEO ervaring

Contactformulier