Website

Als eerste is het belangrijk om een goede en betrouwbare website te hebben. Bezoekers van je website moeten het gevoel hebben dat alles wat zij lezen klopt en dat alle functies die een website heeft ook echt werken. Hoe win je nou vertrouwen van een bezoeker? Dit doe je door ze informatie te geven waar zij naar zoeken. Laat een bezoeker weten wat ze op de website doen. Geef een beschrijving van het product of dienst wat je aanbiedt en doe dit zo duidelijk mogelijk. Beschrijf ook waarom ze juist jouw klant moeten worden in plaats van klant bij een concurrent. Het ligt aan de website die je hebt. Bij een blog moet je anders met informatie om gaan dan bij een webshop, maar zorg in elk geval dat bezoekers de informatie krijgen die zij nodig hebben.

Recensies 

Recensies zorgen voor nog meer vertrouwen van de klanten. Als bezoekers van jouw website kunnen zien aan recensies of je producten of diensten goed zijn, dan zijn ze al sneller geneigd om ook een klant bij jou te worden. Dit zorgt voor transparantie en eerlijkheid en hier hechten veel mensen waarde aan. Ze krijgen een stukje informatie van andere klanten van jouw website, zonder dat zij zelf al iets hebben gekocht. 

Communicatie

Klanten hebben weleens vragen over een aantal zaken rondom jouw website, producten of diensten. Als jij ervoor zorgt dat je altijd en snel klaar staat voor deze klanten win je ook hun vertrouwen. Zorgt dat je website wordt voorzien van goede informatie en bijvoorbeeld een pagina met veelgestelde vragen. Mochten zij dan nog geen antwoord op hun vragen hebben gekregen, zorg er dan voor dat je te bereiken bent en het liefst zo snel mogelijk. Zoek bij problemen samen naar een oplossing, zo laat je merken dat je jouw klanten echt wilt helpen.

Social media

Social media wordt steeds groter en het grootste deel van de mensen zit ook daadwerkelijk op social media. Zorg dat je actief bent op social media. Laat hierbij zien wat je aanbiedt en dat ze naar jouw website kunnen navigeren voor meer informatie. Zo kun je meer klanten bereiken. Dit is ook meteen een stukje promotie voor je website en zaken die je aanbiedt aan de klanten, maar het kan ook zeker direct zorgen voor meer klanten.

Wij staan voor

Hoogwaardige content Eerlijke & professionele mening 16 jaar SEO ervaring

Contactformulier