Bezoekers

Bezoekers naar je website lokken is een van de belangrijkste dingen om meer leads te genereren. Hoe meer bezoekers jij naar je website krijgt, hoe meer mensen er in aanraking komen met jouw product of dienst. Vandaar dat je altijd aandacht moet besteden aan zoekmachine optimalisatie. Dit kun je door een aantal verschillende stappen toe te passen verbeteren. Hieronder zie je wat je kunt doen om zo hoog mogelijk in de zoekmachines te komen:

  • Originele content op de website. Maak gebruik van originele content en geen content van anderen.
  • Gebruik zoekwoorden in je teksten en kopjes/titels en afbeeldingen/video’s
  • Maak gebruik van linkbuilding
  • Neem een tekstschrijver in dienst

Als je dit allemaal toepast ga je stijgen in de zoekmachines en dit zal dan resulteren in meer leads.

Call to action

Een call to action op je website plaatsen. Een call to action is een stuk tekst of een afbeelding die de klant over probeert te halen iets te doen, bijvoorbeeld een product te kopen. Met deze call to action grijp je de aandacht van een bezoeker. Je moet wel zorgen dat deze niet te lang wordt. Het moet voor de bezoeker interessant zijn, maar niet irritant. Aan deze call to action kun je ook weer zoekwoorden toevoegen. 

Social Media

Gebruik social media om meer bezoekers naar je website te krijgen. Tegenwoordig maken enorm veel mensen gebruik van social media. Door goed bezig te zijn met het gebruik hiervan kun je bezoekers naar je website lokken. Dit kan bijvoorbeeld goed via facebook en Instagram. Daarnaast zou je ook nog kunnen adverteren via social media. Dit brengt wel bepaalde kosten met zich mee.

E-mailmarketing

Ten slotte heb je dan nog E-mailmarketing. Door een nieuwsbrief in te stellen met producten/diensten die jij als bedrijf aanbiedt rond te sturen kun je ook meer leads generen. Deze kun je makkelijk via een E-mail versturen, om zo mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf, producten of diensten.

Wij staan voor

Hoogwaardige content Eerlijke & professionele mening 16 jaar SEO ervaring

Contactformulier