Social Media

Je website kun je promoten via social media. Via je eigen kanalen of via het bedrijfskanaal. Zo kun je via verschillende social mediakanalen, zoals facebook, Instagram enzovoort, promoten. Tegenwoordig zitten er enorm veel mensen op social media. Als je vraagt of jouw volgers je post willen delen, krijgt het nog meer aandacht. Dan zien toch stiekem veel mensen dat jij een nieuwe website hebt. Daarnaast is het handig om een E-mailcampagne op te stellen in de vorm van een nieuwsbrief. Hierdoor laat je mensen in contact komen met jouw website.

Google mijn bedrijf

Voeg je bedrijf en website toe aan Google mijn bedrijf. Dit is een online platform waar bedrijven informatie omtrent het bedrijf kunnen toevoegen. Dit zorgt ervoor dat zij beter te vinden zijn in Google, wat weer resulteert in meer bezoekers op je website. Je kunt hier niet alleen je website toevoegen, maar ook alle andere informatie die klanten nodig kunnen hebben, zoals locatie, contactgegevens, openingstijden enzovoort.

Scoor in de zoekresultaten

Je website promoten kun je het beste doen door hoog in de zoekresultaten te komen, want hierdoor zien mensen jouw site sneller naar voren komen. Hoe doe je dit? Door goed gebruik te maken van SEO. Dit kan op verschillende manieren. Ten eerste moet je website actueel zijn en van goede content worden voorzien. Een website moet ook snel laden anders drukt Google je lager in de zoekresultaten. Door middel van linkbuilding wordt je website hoger in de zoekresultaten geplaatst. Ga dus links delen met andere websites/bedrijven. 

Adverteren via Google

Een andere optie om je website te promoten is door gebruik te maken van Google Ads. Dit kost wel geld, dus het is aan de eigenaar van de website zelf om te overwegen of dit het uiteindelijk waard is. Op de korte termijn zorgen advertenties van Google er wel voor dat een website goed gepromoot wordt. Mocht je uiteindelijk geen geld meer hebben voor de advertenties via Google dan verdwijnen deze advertenties ook meteen. 

Wij staan voor

Hoogwaardige content Eerlijke & professionele mening 16 jaar SEO ervaring

Contactformulier